Artikli Komentari

GN Official Website » Ljubav&Seks » Da li je veličina vagine bitna?

Da li je veličina vagine bitna?

lošeonakodobrosviđa mi seodlično

Da li je zaista svejedno koliko je velika i raširena vagina? Da li je drugačiji osećaj? Da li se na uskoću vagine može uticati?


Autor: Izabela M

Izvor: IntimateMedicine

Da li je veličina vagine bitna? (foto:lingerie-reviews.com)

Da li je veličina vagine bitna? (foto:lingerie-reviews.com)

Dok su svi – kako muškarci, tako i žene – zaokupljeni diskusijom o veličini, dužini, širini i upotrebljivosti penisa, svi smo zaboravili na karakteristike vagine. Iako to pitanje postoji u 60 odsto ženskih glava, o njemu gotovo niti jedna ne progovori na glas. Isto kao što je puno muškaraca opterećeno veličinom svoga uda, isto tako veličina vagine brine mnoge žene. Ako je penis malo veći, podaruju mu se svi mogući komplimenti, dok se većim vaginama, upravo suprotno, podaruju svi mogući ponižavajući nazivi, kao što je i “rupa bez dna”.

Vagina se menja

Kada muškarac razvije sva sekundarna seksualna obeležja, dakle kada prebrodi problematično razdoblje puberteta, njegov penis ostane više ili manje iste veličine celi život. Vagina nakon puberteta ne zadrži istu veličinu celi život, već na nju utiče puno faktora. Razlika je samo u tome što neke žene s pravilnim izvođenjem određenih vežbi za vaginalne mišiće zadrže svoju vaginu usku i malenu, dok druge na promene svoje vagine ne polažu previše pažnje.

Vreme devičanstva

Svaka žena u vreme svog devičanstva zadrži misao na svoju savršenu vaginu, koja je uska i malena. Podariti muškarcu svoje devičanstvo, znači podariti mu nešto savršeno. Nešto, što će mu davati iznimne seksualne užitke i nešto što još niko pre njega nije dotaknuo. Njihov se polni organ promeni već prilikom prvog seksa. Kod nekih je ta promena propraćena bolom, kod drugih blagim krvarenjem, kod trećih ničim. Budući da je vreme devičanstva povezano s osećajnošću, estetikom, nežnošću i mladošću, često se s istim pridevima povezuje takođe mala i uska vagina.

Što sve utiče na veličinu vagine?

Na veličinu vagine i na njenu promenu utiče puno faktora. Najuočljiviji spoljni pokazatelj, koji daje dojam o veličini, su male stidne usne. Na oblik i veličinu vagine utiču i godine. Što je devojka starija, to se njena vagina više menja, zato je dobro već od prvog polnog odnosa praktikovati vežbe za očuvanje uske vagine. Spolovilo se menja već i samim polnim odnosom ili rođenjem deteta. Na njen oblik mogu uticati ginekološki problemi te takođe penetriranje s neprimerenim ili prevelikim predmetima s namerom masturbiranja. Sve navedeno uzrokuje širenje vaginalnih mišića ie unutrašnjih zidova.

Uža vagina obećava bolji seks

Stručnjaci se za uskost ifizičko vežbanje vagine zauzimaju s oba stajališta, kao sa ženskog, tako i s muškog. Za muškarce uža vagina označava uži prihvat njihovog penisa te tako i veći užitak prilikom polnog odnosa. Neki od stručnjaka i kozmetičara tvrde da će se žene zahvaljujući užoj vagini osećati poželjnije i privlačnije svom partneru. Njihova ‘fit’ vagina ne bi trebala pružati užitak samo njemu, već takođe damama, budući da će na takav način tokom seksa češće doživljavati orgazam. Ne samo to, žene s užom vaginom čak i penis svojeg partnera osećaju intenzivnije.

NAJGLEDANIJI VIDEO

Kompletan seks u radionici

Ona ga servisirala, on joj garažirao

Zašto se žene seksaju analno?
Kako prepoznati frigidnu ženu?
Bila sam zločesta - udari me po guzi!
Ako spavaš s njim , neće te voleti
Mora li penis zaista biti dug +20?
Žene vole da gledaju gej porniće
Koga izabrati za seks u troje?
I žene su za grupni seks
Kako je zadovoljiti prstima?
Kako razlikovati silikonske od pravih grudi
Šta muškarci vole u seksu?
Šta žene ne vole za vreme seksa?
Zašto žene vrište tokom seksa

© 2011, GN Official Website. All rights reserved.

Sadržaj iz: Ljubav&Seks · Tagovi: , , , , , , , , , , , , ,

Pošaljite komentar