Artikli Komentari

GN Official Website » Film, Region, Video novosti » Džon Travolta u Sarajevu

Džon Travolta u Sarajevu

lošeonakodobrosviđa mi seodlično

(VIDEO) Holivudski glumac Džon Travolta stigao je 14. decembra u glavni bh. grad, a ispred hotela Europe pojavio se oko 21:30. Iako se nagađalo o razlozimao dolaska proslavljenog glumca, Travolta je u ekskluzivnoj izjavi za SensServis potvrdio da u BiH boravi zbog priprema na snimanju svog novog filma.


Izvor: SensServis

Džon Travolta u Sarajevu (snapshot:YouTube)

Džon Travolta u Sarajevu (snapshot:YouTube)

Iako nije namjeravao davati izjave, glumac je novinaru SensServisa ispred hotela Europe kratko rekao: “Ovdje sam zbog istraživanja za svoj novi film”. Saznajemo da je Travolta negodovao uputivši kritike svojoj pratni zbog prisustva nekolicine novinara koja ga je dočekala ispred hotela u kojem odsjeda.

Scenario za film ‘Killing season’ u kojem Travolta glumi srpskog vojnika koji danas živi u Americi, napisao je Evan Doerti (Evan Daugherty), a režiser je Stiven Džonson ( Steven Johnson).

Glavnu ulogu u filmu ‘Killing season’ tumači slavni glumac Robert De Niro, a snimanje bi trebalo početi 16. januara naredne godine.

Radnja filma počinje kada vojni veteran, koga tumači Robert de Niro, krene u vikendicu na Apalačkim planinama u SAD, na nekoliko dana odmora. Jednog dana slučajno sreće evropskog turistu, odnosno Travoltu, sa kojim započinje druženje. Ubrzo će se ispostaviti da je turista zapravo srpski vojnik-osvetnik koji počinje lov na De Nira po američkim vrletima u surovoj borbi jedan na jedan.

Video galerija

NAJGLEDANIJI VIDEO

Folk pevačica iz Rume snimila kućni pornić

© 2011, GN Official Website. All rights reserved.

Sadržaj iz: Film, Region, Video novosti · Tagovi: , , , , , , , , , ,

Pošaljite komentar