Artikli Komentari

GN Official Website » Ljubav&Seks, Preporučujemo, Vesti » O čemu vaš dragi razmišlja dok se seksate?

O čemu vaš dragi razmišlja dok se seksate?

lošeonakodobrosviđa mi seodlično

Želite li saznati o čemu vaš dragi razmišlja dok se seksate? O drugoj ženi, fudbalu, o tome kako ste se udebljali?

Piše: S. J.

Izvor: IntimateMedicine

O čemu vaš dragi razmišlja dok se seksate (foto:IntimateMedicine)

O čemu vaš dragi razmišlja dok se seksate (foto:IntimateMedicine)

Sećate li se filma “What Women Want?” (Što žene žele?), u kojem je Mel Gibson mogao čitati ženske misli? I mi žene često poželimo imati takvu moć da se možemo uvući u partnerovu glavu i ustanoviti o čemu li to on razmišlja dok nas ševi. Kako to na žalost nije izvodljivo, a mi bismo svejedno želele znati o čemu li to oni razmišljaju dok nas ševe, nema drugog rešenja nego da ih pitamo i nadamo se da će nam reći istinu. Jasno je da će nam samo retki hrabri momci priznati što se to njima mota po glavama, dok vruće dame poskakuju po njihovim ukrućenim glavonjama. Ali postoje i takvi koji će, ne bojeći se verovatne seksualne suše koja će najverovatnije uslediti, svojoj dragani priznati da zapravo razmišljaju o fudbalu, hrani i sl. Dakle, pročitajte šta za vreme seksa misle muškarci koji imaju hrabrosti o tome govoriti na glas.

Ne mogu verovati da mi se to stvarno događa

Kada dođe do seksualnog odnosa i pravi se pastuvi mogu naći na sedmom nebu. Naime, deo njegovog mozga jednostavno ne može poverovati da upravo ševi. A možda su sebi u glavu montirali takav strah da misle kako bi njihov seks mogao biti ređi od pevačica koje znaju pevati bez playback-a.

Mnogi su muškarci svesni toga da kod seksa obično sve karte u rukama imaju žene, i da im u svakom trenutku, iz nepoznatog razloga, mogu prekinuti užitak. Zbog toga im se, bez obzira na to koliko seksaju, čini da je svaki polni odnos Božji dar i razmišljaju samo o tome kako bi im taj užitak trajao što duže.

Imaš neverovatno telo

Tokom seksanja takva se misao pojavi na svakih 5 sekundi. Muško uzbuđenje je vrlo povezano s vizualnom percepcijom onoga što ga okružuje. Zbog toga su njihove oči obično širom otvorene i uperene u vaše sasvim golo telo.

Posebno ako ste gore i pogled na vas nije ničim ograničen, tada se u njihovoj glavi pojavi jedino misao o tome kako seksi izgledate. Brojni se muškarci zaklinju kako nema lepše slike od pogleda na ženu koja uživa dok se seksa.

Sigurno vas zanima, kao i mnogo puta do sada, kritikuju li muškarci tokom seksa izgled vašeg tela. Odgovor je kategoričko NE! Muškarci obožavaju ženske obline, posebno kada ste posve goli, i zato ni pod razno nemaju vremena razmišljati o tome jeste li se udebljala za kilogram-dva. Njegove su misli sličnije onome, kako vaša prsa zgodno poskakuju, i kako je seksi vaša guza vrlo seksi dok vas ševi s leđa.

Fudbal

Iako se ponekada našalimo neka muškarac, da bi sprečio prevremenu ejakulaciju, pomisli na fudbal, moramo znati da je u toj šali i dosta istine. Kada žena zaviče: “Ne još!!!”muškarac mora nešto preduzeti kako bi sprečio nepravovremenu erupciju. Naravno, najbolje je da pomisli na nešto potpuno neprivlačno, a to je naravno nekakav sport, brojanje ovaca, ili će čak u glavi pokušati izgovoriti abecedu naopačke. Neki čak tvrde da im pomaže ako pomisle na bolove ili nekakav grč.

Carmen Electra, Pamela Anderson…

Žene su često uverene kako si njihovi partneri tokom seksa na njihovom mestu predstavljaju neku poznatu i privlačnu holivudsku zvezdu. Ponekada je to stvarno tako, ali takvo snoviđenje radije štede za trenutke kada se nalaze nasamo sa svojim najboljim međunožnim prijateljem. Nažalost je to tako i mnogi muškarci sanjaju o tome da su se razvratno poševili s nekom devojkom iz časopisa, iako svoju dragu naprosto obožavaju. Ali to su samo fantaziranja i zbog toga im ne treba zameriti. Uostalom, sigurno se i vama već dogodilo da ste poželeli neku divljiju avanturu sa seksi Brad Pittom, Georgeom Clooneyem, ili možda malo starijim Seanom Conneryjem. Niste li?!

Razvratne stvari koje bismo želeli raditi

Kod muškaraca je često za vreme seksanja prisutna misao na sve one stvari koje bi vam rado, odnosno s vama rado radio, ali vam se ne usude predložiti jer vi niste tip osobe koja bi to prihvatila. Zbog toga im ne preostaje drugo već da o tome razmišljaju. Zbog toga, na primer, mnogi kod seksanja s guza kako bi ga bilo gurnuti malo više, u susednu rupu. Neki drugi razmišljaju čak o tome kako bi s vama i još jednom lepoticom izvodili trojku. To se obično događa kada je seks s partnerkom još uvek odličan, ali se polagano približava stadijumu rutine. Ali nemojte se bojati, jer tu se opet radi smo o pohotnim mislima, koje se vama ne usude poveriti, jer znaju da nešto takvo kod vas ne bi prošlo. Ovako tokom seksa, barem u mislima, mogu dati malo oduška.

 

Zašto se žene seksaju analno?
Kako prepoznati frigidnu ženu?
Bila sam zločesta - udari me po guzi!
Ako spavaš s njim , neće te voleti
Mora li penis zaista biti dug +20?
Žene vole da gledaju gej porniće
Koga izabrati za seks u troje?
I žene su za grupni seks
Kako je zadovoljiti prstima?
Kako razlikovati silikonske od pravih grudi
Šta muškarci vole u seksu?
Šta žene ne vole za vreme seksa?
Zašto žene vrište tokom seksa

© 2014, GN Official Website. All rights reserved.

Sadržaj iz: Ljubav&Seks, Preporučujemo, Vesti · Tagovi: , , , , , ,

1 Komentar "O čemu vaš dragi razmišlja dok se seksate?"

  1. FAK says:

    MOJ DRAGI MISLI ?? EH KAD BI BILA NEMANjINA ZENA MJESTO MENE

Pošaljite komentar