Artikli Komentari

GN Official Website » Ljubav&Seks, Preporučujemo, Vesti » Upoznajte ženske fantazije

Upoznajte ženske fantazije

lošeonakodobrosviđa mi seodlično

Svaka žena ima svojevrsne fantazije. Želite li saznati koje su najčešće i kako ih doživljavaju? Nemojte dakle propustiti ovaj članak.

Piše: Tjaša Babič

Izvor: IntimateMedicine

Ženske fantazije o seksu

Ženske fantazije o seksu

Fantazije su zapravo deo svakoga od nas

Prvi teoretičari, koji su se počeli baviti sa seksualnošću, smatrali su kako je seksualno fantaziranje patološko i ukazuje na problematičnost osobe. Danas znamo da to nije tako. Vredi obrnuto – osobe koje fantaziraju imaju bogatiju seksualnost. Seksi fantazije su najčešći oblik seksualnog izražavanja. Sudeći prema nekim istraživanjima fantazira čak od 95 do 100 odsto muškaraca i žena. A za vreme samog polnog odnosa fantazira čak od 60 do 90 odsto ljudi. Većina ljudi počne fantazirati o seksu između jedanaeste i trinaeste godine starosti, a učestalost fantazija s godinama opada. Razlika među polovima se pokaže, kada istražujemo koliko često fantaziraju muškarci, a koliko žene. Istraživanja su pokazala kako muškarci češće fantaziraju nego žene, što nikako ne znači da žene ne fantaziraju. Zavirimo dakle u najčešće fantazije, koje se motaju po ženskim mozgovima.

10 najčešćih ženskih fantazija

1. Njena dominacija:

Ona vas uzme u svoje ruke. Vi ste prepušteni njenoj milosti. Priveže vas uz krevet. Ona ima nadzor i vašu predanost.

2. Vaša dominacija:

Žene sanjare o pećinskom čoveku, koji bi ih zgrabio, bacio na krevet, raširio noge i zario penis do kraja. Želi divljaka, koji će je zgrabiti za kosu i zagristi u njeno meso. Razume se da je vaša dominacija poželjna samo u spavaćoj sobi.  

3. Lupanje po guzi:

Puno žena sanjari o tome da ih stavite preko koljena i nalupate po guzi kao malu curicu ili je bar kaznite grubim seksom jer nije bila dobra.

4. Seks s neznancem:

U kafani joj se za stolom pridruži privlačan muškarac, odmah osete seksualnu privlačnost, zatim je zgrabi i predaju se divljem seksu u njegovom stanu. Tek se drugog dana seti da ne zna njegovo ime… Da, seks bez obaveza podstiče maštu brojnih žena.

5. Trojka s drugom ženom:

Obično to znači da ste u trojci vi gledalac dok nije spremna da vas primi u igru. Time možete iskusiti istovremeno oba sveta užitaka.

6. Trojka s dvojicom muškaraca:

Ta fantazija posebno uzbuđuje žensku maštu, jer je za mnoge seks u troje još uvek tabu. Fantazija se obično zasniva na tome da dva muškarca ispune sve njene otvore. Ali tek retko iskušaju trojku u stvarnosti.

7. Voajerizam:

Voajerizam je posebno privlačan oblik iživljavanja fantazija, jer znači da smo deo događanja, no ipak nismo u njega umešani. Uprkos tome što su voajeri snažno obeleženi, svi smo zapravo voajeri. I prilikom gledanja filmova za odrasle naime promatramo druge za vreme polnog akta, zar ne?

8. Silovanje:

Razume se da žena ne želi biti silovana. No želi divlji, prljavi seks bez osećaja krivnje. Verovali ili ne, mnoge se žene uzbude na pomisao o silovanju – jasno, onom što bi ga unapred odobrile…

9. Ekzibicionizam:

Kućni video snimci i fotografije imaju svoj čar i za žene. Na žalost malo njih prihvata tako nešto, jer je većina žena nezadovoljna svojim telom. A u egzibicionizam možemo ubrojati i seks na javnom mestu. Zabranjen je, a postoji i mogućnost da nas netko vidi.

10. Striptiz:

Vi biste uživali u njoj, a ona u vašem divljenju. Dovedite je do toga, da se opusti i otpleše striptiz. A vi, žene, nikako nemojte potiskivati tu vašu fantaziju. Vaš partner gotovo sigurno neće imati baš ništa protiv.

U fantazijama nema ništa loše
 
Moramo biti svesni da su fantazije deo nas i da se s nama menjaju. U fantazijama nema nenormalnog, nema granica. Sve je moguće, dok ne postanemo svesni granice između fantazije i stvarnosti. Fantazije nam ne govore nužno ko ili što smo, nego što uzbuđuje našu maštu.

Mnoge zbog fantazija prati osećaj krivice

Pogrešno tumačenje fantazija dosta puta vodi do problema, osećaja krivice, što je oseti čak 25 odsto ljudi. Neki imaju osećaj krivice čak do te mere da time uzrokuju partnerske teškoće. Brine ih da li s tim fantazijama izdaju svog partnera. Ipak se fantazija nikako ne bismo smeli stiditi. Ako o nečem fantaziramo, još ne znači da ćemo to i ostvariti.

Fantazije su dobrodošle

Kako smo već zapisali, fantazije povećavaju uzbuđenje i mogu nadsve pozitivno uticati na naš seksualni život. Oni koji češće fantaziraju, imaju obično i bolji seks.

Fantazije su dakle potpuno uobičajen i zdrav način istraživanja naše seksualnosti i postizanja uzbuđenosti. Odlična su prilika za ostvarivanje najskrivenijih seksualnih želja u sigurnoj intimi mašte. Istovremeno su svojevrsni oblik vežbe koja je dobro sakrivena od očiju i ušiju nepoželjnih znatiželjnika i jasno, raznoliki oblik seksualne prakse, 100 odsto siguran od polno prenosivih bolesti.

Zašto se žene seksaju analno?
Kako prepoznati frigidnu ženu?
Bila sam zločesta - udari me po guzi!
Ako spavaš s njim , neće te voleti
Mora li penis zaista biti dug +20?
Žene vole da gledaju gej porniće
Koga izabrati za seks u troje?
I žene su za grupni seks
Kako je zadovoljiti prstima?
Kako razlikovati silikonske od pravih grudi
Šta muškarci vole u seksu?
Šta žene ne vole za vreme seksa?
Zašto žene vrište tokom seksa

© 2014, GN Official Website. All rights reserved.

Sadržaj iz: Ljubav&Seks, Preporučujemo, Vesti · Tagovi: , , , , , ,

Pošaljite komentar