Artikli Komentari

GN Official Website » Ljubav&Seks » Žene vole da gledaju gej porniće

Žene vole da gledaju gej porniće

lošeonakodobrosviđa mi seodlično

Retko ko bi bio šokiran činjenicom da muškarci gledaju lezbijske porniće kako bi se uzbudili, ali se čude što žene gledaju muške gej porniće. A one ih vole i više nego što mislite. Seksolozi smatraju da u tome nema ničeg iznenađujućeg.

Biseksualnost (foto:Flickr)

Biseksualnost i homoseksualnost (foto:Flickr)

“Mnogo heteroseksualnih žena vole da gledaju muške gej porniće”, kaže seksolog Ogi Gas. Direktorka jednog ženskog veb sajta Luiz Laš razgovarala je sa ženama povodom ove činjenice i kaže da je ova vrsta pornića prilično popularna među ženskim svetom. Možda je pomalo čudno da žene vole da gledaju muško-mušku akciju, ali ne bi trebalo da bude.

“Situacija je slična kao i sa muškarcima. Oni vole da gledaju dve žene. Gledamo dva objekta požude bez obzira kog su pola”, kaže Lašova.

“Kada su na ekranu dve žene, taj film se pravi sa ciljem da ga gledaju muškarci, a ne žene. Sve je stvar fantazije, muškarci zamišljaju sebe između njih dve. Ista je stvar i sa ženama”, ističe Lašova.

Luiz Laš veruje da se tu radi i o tabu faktoru jer se javnost još uvek ne oseća prijatno kada se muškarci međusobno dodiruju. “To se skriva od nas – a kao u većini seksualnih stvari – skriveno znači seksi.”

“U muškim pornićima nema toliko izričitog seksa. Žene to doživljavaju kao pronalazak prave ljubavi bez obzira na pol. Naravno, volim da gledam i muška tela, s obzirom da sam heteroseksualna žena,” rekla je jedna ljubiteljka ovakvih pornića.

Iako većina žena ne priznaje činjenicu da voli da pogleda dva muškarca u ljubavnom zanosu, a još manje da te scene smatraju romantičnim, rezultati veb sajtova govore drugačije. Koji god razlozi da su pitanju, izgleda da postoji nešto u muško-muškoj akciji, što žene itekako privlači.

NAJGLEDANIJI VIDEO

Majstorica i majstor (foto:pornovideotv.net)

Majstorica i majstor

© 2011 – 2012, GN Official Website. All rights reserved.

Sadržaj iz: Ljubav&Seks · Tagovi: , , , , , , , , , , , , , ,

Pošaljite komentar